dissabte, de juny 10, 2006

sometimes ask myself...

Va sonar Dover pels altaveus i pel que sigui em van venir al cap els amics de Shedarsick, que van tancar la paradeta ja fa un temps.



Primer estava trist perquè creia i segueixo pensant que tenien aquell noseque que enganxava. A més hi posaven molta il·lusió, quasi tanta com ganes els hi falta a aquells que haurien d'ajudar els grups petits a tindre l'opció de deixar-se sentir, després la gent ja triarà.
Però ja he vist que van fer el que creien millor i cadascú ha agafat un nou cami (musical). El Lari ja fa bolos amb el nou grup; no cal que els hi faci propaganda, son bons, només diré que apunteu el nom "Start Today" (pels que encara no n'hagin sentit a parlar) i si teniu la sort d'enterar-vos d'un concert aneu-hi i veureu si m'equivoco o no. I la Xandri... espero que aviat ens sorprengui i trobi temps per alguna nova idea ja que a més de talent, té la virtud de fer en 24 hores el que la resta de gent necessitariem 2 o 3 dies.
Aish no em volia enrollar tant (la idea era posar la cançó, no?), però últimament li trobo el gustillo a desfogar-me per aqui.
Pos eso... que pulsen al play!!! si encara no ho han fet i disfrutin d'una de les cançons que més m'agraden a mi (que segurament no vol dir que sigui la millor)

Shedarsick
Sometimes ask myself if there is any reason to follow this way,
looking for the sound that makes as feel good among our scene undefined still.
We start softcore, some voices told us to do Rock'n Roll
maybe they thought of comercial things
we just wanna do what we want, I hope.
So tell me now, what does your mind actually wants to do, are you ok?
Please told us and express yourself but please don't be dull.

1 comentari:

Lari & Gafa ha dit...

eis joan!!! moltes gracies per la referència al teu blog!! quin honor!! una lagrima cae por mi mejilla!!;) Dover no era el nostre referent, pero les comparacions eren inevitables... Que bé q te n'hagis enrecordat!
Vinga mestre, que vagin bé els examens!!!

lari