dijous, de juny 29, 2006

Avui les notes les poso jo.

Acabats els exàmens i amb ells el curs, és el moment ideal per continuar amb l'estranya mania de voler evaluar-ho tot. I així també aprofito per fer la meva visita esporàdica al món real.
Per mi el més difícil va ser començar, deixar de treballar i tornar a la vida d'estudiant
amb tot el que això significa: menys temps lliure, menys diners... Però van poder més les ganes de fer allò que realment volia, i saber que no m'hauré de culpar mai per no haver-ho fet.
Després ja tot ha estat molt més fàcil, és molt motivant que t'interessi quasi bé tot el que et van explicant els professors i anar descobrint fins on ha arribat el coneixement científic. Molts estarieu ben sorpresos si sabessiu quan propers estan a vegades l'home i algun ser superior o déu... i tot i així estem tan i tan lluny d'entendre-ho tot.
Però si hi ha alguna cosa que es mereix una matrícula d'honor són els companys i companyes que he tingut, més ben dit, i ara sí ho puc dir, les amigues i amics que he conegut. Poc m'esperava trobar tanta gent i tan dispar, alguns nerviosos, altres tranquiles, bromistes i no tan, xerraires o pensatius, expressives, sorprenents... però totes tenen en comú la virtud de ser molt bona gent.
No, no tot ha estat perfecte i tampoc ho serà, però la valoració final que poso és: Molt positiva! (o us pensaveu que posaria un numero...)