dijous, d’octubre 05, 2006

Recordant

No us passa que quan escolteu cançons que feia molt temps que no sentieu us venen imatges de temps passats?
L'altre dia fent una llista de cançons que m'havia demanat la Sandra vaig tenir una sobredosis de records... després el problema va ser poder dormir. És curiós com els canvis en la teva vida es veuen, en part, reflectits en determinades cançons. És curiós també com les cançons que vas escoltar amb 15 o 16 anys són les que més et marquen i com aquestes les pots seguir cantant encara que faci segles que no les escoltes. I en canvi, les cançons que ara dius t'agraden tant les olvides en uns pocs mesos.
Cançons que fa uns anys et passaven desapercebudes, no les entenies i ara, uns anys després, t'agraden justament perquè saps de que parlen.

I com no podia ser d'una altra manera avui, penjo una cançó d'un d'aquests grups (Agua Bendita) que m'ha fet venir records, com quan ananavem amb la penya del cole a comprar la seva maketa al carrer Tallers (encara no existia l'Emule...)
Més tard van aconseguir treure un parell de CDs, però van tenir menys èxit que les maketes, suposo perquè van voler fugir de la moda (ska-p, discipulos de otilia, etc...) i fer algo diferent. Per això prefereixo penjar una cançó del cd i no de les maketes que és el que havia pensat al principi...

Powered by Castpost
En canvi la lletra que posaré sí serà de la maqueta, perquè seguim vivint en un món marcat pels estereotips i hem de fer un esforç continu si volem sortir-nos de la norma, anar contracorrent i no prejutjar a la gent per les seves aparences i alhora tú ser tú mateix, i no voler-se assemblar a tal o tal altra...

TEN CUIDAO (Agua Bendita)
Ten cuidao con el punky de la eskina
que tiene el pelo lleno de resina.
Ten cuidao con el heavy de al lao
que tiene el pelo muy bien peinao

Ten cuidao con el skin de arriba
que apalea a todo al que se le arrima
Ten cuidao con el hippi denfrente
que es el más guarro de toda la gente

TEN CUIDAO!! TEN CUIDAO!!

Ten cuidao con el moderno del centro
que baila muy bien música techno
TEN CUIDAO CON LAS ETIQUETAS
VIVE COMO PIENSAS Y ELIGE TU META







1 comentari:

Anònim ha dit...

L'altr4e dia precisament els recordavem amb el benjamí! i deiem q lo millor era aquella "gralla" desafinada (o afinada a to diferent) q posaven a totes les cançons!!! jajajaja discutiem si eren així o ho feien expressament per ser mes punkis... eren de la Trini em sembla... a mi tb em van marcar, i cito:

"el dolor que siente un burro
cuando le tiran del rabo
es el dolor que siento yo
cuando de ti me separo

por la via pasa el tren
por la autopista lo coches
por mi mente pasas tu
todas las noches"

(y sigue)

Pura poesia!!!!