divendres, de juliol 14, 2006

14 de Juliol

Hi ha molt poques dates que sóc capaç de recordar,una d'elles és el 14 de juliol. Serà perque és l'aniversari del Victor... Quelcom més que un amic, ja que apareix en molts dels bons moments que he passat desde ben petit. Recordo les trapelleries dels nens petits amagant les pilotes dels grans al patí de l'escola, les gimkames de l'Splai, les colònies de 15 dies, els viatgets de tiraos que ens hem pegat plegats,les bretolades per Marina, les discussions sobre Cuba, dj telefono... i un etcètera llarguísim.
Suposo que com tots, va madurant i es va tornant més responsable, però segueix tenint la espontaneitat i xispa que el fan imprevisible. I aquell toc de vareta màgica que només uns quants escollits han tingut la sort de rebre i que els hi confereix la qualitat de ser especials per tants i tants de nosaltres.
Per ser així, per estar amb mi tant temps i seguir-me aguantant, per haver-me ensenyat tantes coses. I perque segueixis sent així, perquè estiguis amb mi molt més temps i perque em segueixis ensenyant moltes més coses... FELICITATS!!!!

Té 1 regalet de la meva part:

Powered by Castpost

...
Las curvas de la carretera
me invitan a viajar
Hay tanto por recorrer
tanto por conocer

Men señará la voz del mar
Men señará a no llorar
Men señará a reconocer
que hay daños que te enseñan a crecer
Men señará a ver sus ojos
aunque él no esté

1 comentari:

Anònim ha dit...

Deberia decir unas palabras pero, en este momento, sinceramente me es imposible. La lagrima que arrancó en mi ojo sigue deslizandose por mi mejilla, al tiempo que en mi cabeza pasan infinidad de momentos junto a ti. Solo desearia, con el tiempo, poder aprender un poco de ti: de tu generosidad, de tu buena fe, de tu sonrisa y de tus principios.